Gundelben jártam

Tegnap a Gundelben egészen kitettek magukért. A Marks and Spencer divatbemutató is tetszett, egy csomó ruhát azonnal meg tudnék venni (ha lenne úgy 300 e forintom erre a célra). Volt fogadás is, jó alaposan megkóstoltam mindent: libamájat, ami verhetetlen, narancsos kacsapástétom, zöldfűszeres hústekercs, torma öntetes saláta. Aztán a főételek közül a franciás borjú ragu, a tejszínes harcsa falatkák, a ropogós kacsasült és a bélszín szeletkék erdei gombás mártással egytől egyig igen kiválóak voltak. Ezután a kissé ványatag gyümölcskosárák már nem arattak akkora tetszést. A szokványos Gundel palacsintánál persze nagy sor volt, az nem vártam ki. Köszi M&S!

2 megjegyzés:

Szemessy Kinga írta...

Kedves Ágnes!
Édesanyámat születésnapjára szeretném meglepni egy belépővel a következő M&S divatbemutatóra. Meg tudná mondani, nyilvánosak-e ezek és ha igen, hogy tudnék jegyet, információt szerezni?
Köszönöm,
Kinga

Ági, aki főz írta...

Kedves Kinga, ez nagyon-nagyon régen volt, még 2004-ben. Sajnos nem tudom , hogy azóta hogy alakulnak ezek a divatbemutatók, de attól tarttok, hogy főleg meghívóval lehet bejutni. Esetleg meg kellene kérdezni a központjukban.