Magic Burger újdonságok

A Magic Burger továbbra is a szívünk csücske. Az pedig, hogy végre felvették az étlapra - ha csak ideiglenesen is - a vega burgert hatalmas plusz pont nekik.
A Facebookon láttam meg, hogy a mexikói ízvilágot babpogácsás hamburgerrel, majd kiugrottam a bőrömből. Eleve a Mexican Magic hamburger is nagyon jól hangzott: a hús mellé chilis sajt, marinált paprika, lime-os guacamole is került. És ugyanez van - sajt és hús nélkül a vega burgerben is. Viszont, bár a mexikói ajánlatok mindenhol, körbe-körbe ki van plakátolva a húsmentes változatot sehol sem láttam. Szerencsére azért lehet kérni és meg is csinálják.



A felső zsemledarabra kenik a babpürét. Krémes, de nem túl karakteres, inkább csak kiegészítő jelenség.
A lime-os, joghurtos guacamole nagyon izgalmas. Hihetetlenül krémes, habos. És mindezt úgy mondom, hogy ki nem állhatom az avokádót, ha csak lehet, nem eszem belőle.
A marinált paprika úgy jó, ahogy van, puhára sült, felcsíkozott zöldség.
A fohagymás és jalapeno paprikás szósz adja a kellő csípősséget, de szerencsére nem túl erős, így nem fog a végén lángolni a szám.
A feketebab pogácsa nem hasonlít a húsra, és ez így van jól. Sokkal puhább, lágyabb és esik szét. De ettől még nagyon-nagyon finom, viszont nekem csak késsel-villával sikerült megennem.
Ezt a végtelenül gazdag hamburgert szerintem nem lehet kézbe fogva, harapva enni.

A drágám bevállalta a húsos változatot. Ez is isteninek találtatott.

Ha szeretnétek ezt megkóstolni, vagy akár a Mexican dogot, amiben csípős kolbász mellett szintén van marinált paprika, lime-os joghurtos guacamole, jalapeno salsa és feketebab püré, akkor jobb lesz ha siettek, mert ez csak szezonális ajánlat.

Arra mindenképpen számítsatok, hogy mindig, de tényleg mindig óriási a tömeg. Ahhoz, hogy egyáltalán leadd a rendelést vagy negyed órát kell várni (szombat délután). Aztán kapsz egy sorszámot és az asztalra is úgy kell vadászni, mint a vércsének. Ezek a dolgok nem túl kellemesek, de a kaja minősége nálam maximálisan elfeledteti a tömeget.
 

Nincsenek megjegyzések: