Nyári minestrone leves mángolddal

Na, jó, továbbra sem állítom, hogy ez egy igazi minestrone leves lenne, viszont nagyon gyorsan megvan és rengeteg zöldséget lehet így elpusztítani. Szóval, ha unnád már a salátákat, szerintem válts levesre!




Ezúttal volt otthon fél liter maradék húsleves, így azt használtam alapnak és ettől sokkal-sokkal finomabb lett az egyszerű zöldséglevesem. 

2 tányéros mennyiség következik:

Hozzávaló zöldségek - mindenből egy marékkal: újhagyma felkarikázva, mángold felcsíkozva, répa felkarikázva és borsó frissen fejtve (vagy mélyhűtőből). 

Először a répát és hagymát dobtam a forró levesbe és főztem 10 percig. Aztán hozzáadtam a mángoldot és a borsót és még főztem 8-10 percig. 

Végül mindenki kapott a tányérjába 1-2 kanál reszelt parmezánt is. 


1 megjegyzés:

Takács Veca írta...

Annyira régóta gondolkozom rajta, hogy elkezdek újra blogolni, mindig olyan szívesen olvasgatom a recepteket, esetleg termékek teszteléséről szóló bejegyzéseket :)
Nagyon szeretek magam is főzni, plusz próbálok spórolgatni, mert rohadtul nehéz megélni, pedig teljes állásban dolgozom egy nagy cégnél.
Arra gondoltam hátha érdekel téged ilyen szórólapos dolog, mindig a legfrissebb akciók kerülnek fel!
https://www.ujsagomat.hu/penny-market