Új Bonduelle levesalapok kóstolása Fördős Zével

Kifejezetten lelkes lettem, amikor megláttam a fagyasztó pultban a Bonduelle két új termékét. A karfiolos és a sütőtökös változatot kifejezetten arra teremtették, hogy negyed óra alatt készüljön otthon valami izgalmas krémleves. A zöldségek már össze is vannak kockázva, csak ízesíteni, főzni és pürésíteni kell. 



Mindkettő 400 grammos kiszerelésben kapható, a sütőtökös–krémleves zöldségkeverék összetevői: 50% sütőtök; 40% sárgarépa; 10% vöröshagyma. A karfiolos –krémleves zöldségkeverék összetevői: 70% karfiol; 15% sárgarépa; 6% fehérrépa; 5% zeller és 4% póréhagyma.



A bemutatón Fördős Zé a hétköznapi egyszerűségen némileg túlmutató változatokat készített. Minden esetre mind a két alkotás: a Karfiol-krémleves sült fokhagymával, ropogós malac pörccel és garnélával, illetve chilis sütőtök-krémleves tépett csirkével és tökéletes fürjtojással is lenyűgözően finom volt. 

Magam részéről inkább a termékek egyszerűségét használom majd ki. Már ki is találtam, hogy a sütőtököset egyszerűen egy kis curryporral és kókusztejjel fogom ízesíteni. A karfioloshoz pedig cheddar sajtot és fokhagymás pirítóst tervezek párosítani. 

Találkoztál már ezekkel a termékekkel? Esetleg főztél is már velük?



Ha megalkotod a saját tökéletes levesed, mindenképpen nevezz a Nagy Levesválasztó versenybe, lehet, hogy tiéd lesz az értékes nyeremények egyike! Részletek itt: https://levesvalaszto.bonduelle.hu/

Nincsenek megjegyzések: